Winterweken bij Koeien & Kaas

https://www.koeienenkaas.nl/zoetermeer

Hoi lieve volgers,

Daar zijn we weer hoor. Zoals jullie misschien al gezien hadden op onze socials zijn het de winterweken bij Koeien & Kaas in Zoetermeer. Een super leuk actie menu. 3 gangen voor 28,50! Deze actie duurt tot 13 februari dus wil je er nog van genieten reserveer dan snel. Zelf zijn wij dus ook dit menu gaan proberen voor jullie natuurlijk. Het leuke is dat je ook nog gewoon wat keuze hebt in wat je graag wilt eten. Je kan kiezen uit twee voorgerechten namelijk: handgeslagen carpaccio of huisgerookte zalmfilet. Ook kan je kiezen uit drie heerlijke hoofdgerechten: Goudse kaasfondue, koeien en kaas burger of kogelbiefstuk. Dan het dessert ook twee stuks en tegen een kleine extra betaling zelfs drie ! Je kan kiezen uit de stroopwafel trifle, huisgemaakte cheesecake met een milkshake of dus een kaasplankje uit het ‘groene hart’ +2,50 is deze dus.

Het restaurant is ook echt prachtig ingericht, beetje industrieel. Ook beschikken ze over een hele mooie open keuken waar je alles kan zien wat bereid word. Altijd een pluspunt vinden wij!

We namen een lekker drankje een rode wijn en een ice tea, Sweet moest rijden ;). We kozen allebei voor de handgeslagen carpaccio met goudse oplegkaas, gerookte amandelen, rucola, ingelegde beukenzwammetjes en 5 spices appelstroop. Het zag er super uit en de stroop erbij smaakte verrassend lekker! Wij vonden deze carpaccio heerlijk, het was een keer anders dan waar je normaal overal carpaccio krijgt vanwege de zwammetjes en de stroop etc.

Als hoofgerecht koos Sweet voor de Koeien & Kaas burger en ik voor de Biefstuk met extra kaas erover en blauwe schimmelkaas saus. De burger is met romaine sla, zoete ui, sweet en smokey bbq saus en goudse kaas. Sweet nam deze medium gebakken. De biefstuk nam ik ook medium en deze is met coleslaw, verse frietjes, truffelmayonaise en chimichurri, zelf koos ik dus nog extra kaas erover en de blauwschimmelkaas saus. Het was bij ons allebij perfect gebakken, heerlijk mals!

Voor het dessert koos Sweet de stroopwafel trifle en ik de cheesecake met een milkshake. Ook deze zagen er weer top uit en smaakte heerlijk!

Wij hebben enorm genoten van dit menu. Wij raden het ook zeker aan om dit menu te gaan doen voor 13 februari. Het is erg fijn om door de weeks te gaan doen omdat je dan lekker makkelijk een keuze kan maken en daarnaast is het ook een leuke prijs om even lekker te gaan eten. Mocht je hier nog nooit geweest zijn dan zijn de winterweken echt leuk om juist kennis te maken met dit restaurant. Hou je van kaas en hou je van goed vlees dan ben je hier echt aan het juiste adres.

Wij willen het personeel van Koeien & Kaas bedanken voor de gezellige avond. Wij komen snel weer eens langs!

Dus willen jullie hier nog een plekje bemachtigen voor de winterweken reserveer dan snel bij Koeien & Kaas Zoetermeer.

Liefs Sweet & Spicy

https://www.koeienenkaas.nl/zoetermeer

And just like wine & cheese, we belong togheter.

Sweet & Spicy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.