Waan je in Vietnam!

https://bonjourvietnam.nl/

Hoi Lieve volgers,

Wat een rare wereld nu voor iedereen hé! Lege schappen, horeca & scholen gesloten. Zoveel mogelijk mensen thuis blijven/werken. Geldt helaas niet voor iedereen. Zo moet de zorg heel hard werken, maar ook winkelpersoneel , mensen in magazijnen, vrachtwagenchauffeurs en schoonmakers etc…Laten we hopen dat dit virus snel verdwijnt. Ga niet hamsteren er is genoeg. Doe je normale boodschappen. Bestel je eten gewoon bij de restaurants die nu bezorgdiensten aanbieden zodat ze toch nog inkomsten binnen krijgen. Laten we elkaar helpen!

Afgelopen Vrijdag zijn wij nog wel uit eten geweest. Dit keer bij Bonjour Vietnam in het Stadshart van Zoetermeer. Ze hadden zich netjes aan de extra maatregelen gehouden. Gelukkig was het restaurant ook niet leeg en waren er meer mensen die nog wat gingen eten. Het restaurant is heel sfeervol. Allemaal lampionnen aan het plafond. Je waant je zo in Vietnam. Het menu is geïnspireerd op de populaire en traditionele Vietnamese gerechten. Het menu is (grotendeels) gluten, ei en zuivel vrij.

Wij begonnen ons diner met een Bonjour Vietnam snack mix voor 2 personen. Een heerlijke snack mix met een Vietnamese salade (die heel lekker is) , Goi cuon kip, varkensvlees loempia en bo la lot. Het is allemaal heel erg lekker en bij elke snack word een bijpassend sausje geserveerd. Heerlijk!

Snack mix

Als hoofdgerecht koos Sweet voor een eenpans gerecht de Bun thit nuong. Dit is een mixed grill van kip en rund met mihoen, verse salade,kruiden en gefrituurde loempia. Zelf nam ik de Suong be nuong oftewel Kalfsspareribs van de grill. Als bijgerecht namen we 1 schaaltje nassi erbij. Dat is echt genoeg voor 2 personen. De spareribs waren echt enorm lekker, zo mals! Het ging zo van het bot af, heerlijk! Ook Sweet vond zijn gerecht erg lekker maar gaat volgende keer waarschijnlijk ook voor het vlees 😉 .

eenpansgerecht en spareribs

Toen kwamen we bij het dessert aan. Sweet koos de dame blanche en zelf ging ik voor een Chai Latte , ik had dit nooit gedronken maar het was verrassend lekker! Er zitten veel specerijen en kruiden in. Ik ga dit drankje vaker drinken! Wij hebben erg genoten deze avond en rade deze plek ook sterk aan. Het is gezellig en heerlijk eten voor betaalbare prijzen. Dus ga er zeker een keer eten en laat ons weten wat je ervan vond!


Wij willen het personeel bedanken voor de leuke avond. Ook heel erg veel sterkte de komende tijd!

Helaas kan je dus tot 6 april niet reserveren maar daarna hopen we natuurlijk dat alles weer normaal is. Dus wil je voor daarna reserveren bezoek dan even de website https://bonjourvietnam.nl/

Iedereen heel veel sterkte we gaan dit samen redden! #corona

Liefs Sweet & Spicy


MISO HAPPY PHO YOU

Sweet & spicy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.