Traditionele Turkse gerechten proeven!

Kennen jullie Enfesso al?

Deze verborgen parel zit verstopt op Plaats 15 in het Stadshart van Zoetermeer. Wij waren uitgenodigd om hun nieuwe diner concept te komen proeven. Sindskort kan je namelijk niet alleen lunchen hier maar dus ook dineren!

Wat een goede keuze van ze om dat te gaan doen want jeetje wat kan je hier enorm lekker eten!

Je beland hier in een echte Turkse keuken waar je de traditionele smaken kan ruiken en proeven!

Beyti Kebab

We deelden samen onze gerechten zodat we vanalles konden proeven.

Zo hadden we de Beyti Kebab die je hierboven ziet op de foto. Dit is gekruid gehakt gewikkeld in lavas brood, geserveerd met knoflookyohurt en tomatensaus.

Dit gerecht was echt enorm lekker. Echt wel 1 van onze favoriete en ook gewoon perfect om als snack te eten of te serveren op een feestje vonden wij.

Mix Grill

Zo hadden we ook nog een mix grill.

Op het bord lag:

  • 1 adana
  • 1 kofte
  • 1 kipsies
  • 2 kippenvleugels
  • 1 lamsspies
  • Lamskotelet

Hierbij werd ook Bulgur geserveerd en een salade. We namen er ook nog een koude meze bij als bijgerecht. We kozen voor de Antep Ezme. Dit is een pikante tapenade met paprika,ui en knoflook.We hebben hier echt genoten van alle nieuwe smaken! Ook binnen wordt het steeds mooier. Zo hebben ze nu ook een open keuken gemaakt zodat je een beetje mee kan kijken hoe alles wordt gemaakt. Dat is een enorm plus punt!

Baklava

We hebben nog niet eens verteld over de desserts hier. Die zijn echt goddelijk. Ook de desserts kan je echt traditioneel krijgen zoals de huisgemaakte baklava. Dit dessert is wel wat bekender natuurlijk maar is altijd lekker.

Maar we hadden ook een ander traditioneel dessert geproefd en die was echt goddelijk! We vonden dit allebei zo enorm lekker!

Het heet Kunefe 

Kunefe

Dit dessert wordt gemaakt van krokant gebakken engelenhaar gevuld met kaas en overgoten met siroop.

Als je hier gaat eten neem dan echt Kunefe als dessert. Je weet niet wat je proeft! Zooo lekker !


Wij hebben echt enorm genoten hier. Selma zal mega trots zijn op deze toppers die er alles aan doen om de zaak goed te laten lopen. Nou aan het eten hoeven ze iig echt niks te doen want de liefde die daarin zit proef je echt terug!

Mochten jullie Enfesso nog niet kennen ga dan echt is lekker dineren of lunchen hier want echt veel meer mensen moeten deze heerlijke smaken gaan ontdekken!

Ze zijn open van dinsdag tot zondag van 11.00 tot 22.00 uur.

https://instagram.com/enfesso


Aşk her zaman kendine bir yol bulur.

Sweet & Spicy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.