Tosti met avocado

Wat een tijden zijn het hé? Van mij mag 2020 snel voorbij gaan. Zoveel mogelijk thuis zijn of thuis werken. Niet teveel vrienden of familie in één keer om je heen. Horeca die misschien wel tot Januari dicht moet blijven. Kerst die je misschien niet meer met allemaal samen kan vieren. Het is allemaal heel verdrietig.

Maar we moeten er samen iets van maken. Spelletjes doen met je gezin. Lekker eten bestellen van de horeca. Genieten van kleine dingen. Maar dus ook lekker veel tijd besteden in de keuken want daar hebben we nu tijd voor. Ik hou er wel van als ik thuis ben lekker wat aandacht aan mijn lunch te besteden. Door mijn werk kan ik vaak niet uitgebreid lunchen omdat we in de auto moeten eten. Dus als ik dan thuis ben geniet ik extra van een heerlijke lunch. Ik heb dan ook een heerlijk recept voor jullie voor een tosti met avocado!


Ingrediënten voor 1 persoon:

  • 2 waldkorn boterhammen
  • Truffel mayonaise
  • 1 avocado
  • 2 plakjes gerookte kipfilet
  • 1 plakje belegen kaas
  • Roomboter

Bereiding:

Smeer het brood met een beetje truffel mayonaise. Smeer dan de avocado op 1 boterham. Daarop doe je de plakjes kipfilet en dan de plak kaas. Andere boterham erbovenop. Smelt een beetje roomboter in een koekenpan. Bak de tosti aan beide kanten tot de kaas gesmolten is en het brood lekker knapperig. Serveer met een sausje naar keuze, maar zonder sausje is de tosti ook al heel erg lekker!

En dat is het. Makkelijk en lekker!

Eet smakelijk!


Heb je deze tosti gemaakt? Laat ons weten wat je ervan vond.

Liefs,

Sweet & Spicy

Ik ben iemand die om 3 uur s’nachts nog zin heeft in een tosti.

sweet & spicy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *