Sugar Addict

De nieuwste Instagram hotspot van Zoetermeer is gevestigd in Oosterheem! Hier wil je zijn!

Kleurtjes, kleurtjes en nog meer kleurtjes…….roze,goud,paars en glitters. Dit is the place to be voor de echte insta girls!Deze plek is niet alleen maar kleurrijk en glittery maar ook heel zoet! Naast dat je hier lekker kan lunchen hebben ze ook gewoon een winkeltje om al het lekkers mee naar huis te nemen. Naast lekkere sweets hebben ze ook hele leuke accessoires.

Dit is een heerlijke plek om lekker met je vriendinnen bij te kletsen. Naast lekkere lunches hebben ze ook geweldige High tea’s maar ook kan je hier je babyshower organiseren of kinderfeestjes. Alles is mogelijk hier!

Wij hebben een heerlijke High tea gedaan hier met een aantal meiden en dat was echt geweldig!

Je krijgt echt veel en alles is zoooo lekker! Vooral de churros moet je echt proberen.

De scones zijn ook om te smullen hier. De high tea is gewoon meer dan compleet. De hapjes en de aankleding is echt geweldig. Je wordt gewoon meteen vrolijk zodra je hier binnen stapt. Niks mee naar huis nemen als je weg gaat is dan ook echt onmogelijk. Ze maken ook nog eens hun eigen granola die je daar ook kan kopen in leuke potten of zakjes. Heerlijk voor thuis dus!

Ze hebben dus ook een hele leuke instagram wall waar je leuke foto’s kan maken met je girls!

Wij hebben enorm genoten hier en stiekem ben ik blij dat deze hotspot niet al te dicht bij mijn huis is want dan ben ik in een week 5 kilo zwaarder 😉

Het personeel van Sugar Addict staat 5 dagen per week voor iedereen klaar. Ze serveren iedere dag de allerlekkerste, verse creaties. Alles helemaal zelf gemaakt met veel liefde.


Wil je zelf een plekje reserveren bij Sugar Addict?

Je kan ze bereiken via

  • 079-8897663
  • reserveren@sugaraddict.nl

Of ga even langst bij Oosterheemplein 475, Zoetermeer.

Neem ook eens een kijkje op de website:

https://www.sugaraddict.nl/

Liefs, Spicy & the Girls


”Desserts are the fairy tales of the kitchen – a –

happily – ever – after to supper.

Sweet & Spicy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.