Puur genieten op deze geweldige plek!

25 maart 2023 waren we bij Miss Jones in Voorburg om mijn pre birthday te vieren. Officieel ben ik 28 maart jarig en wordt ik alweer 38 jaar.

Dit restaurant stond al een tijdje op mijn restaurant bucketlist en de wens om er te eten ging dus eindelijk in vervulling.

Ik nam manlief mee en mijn allerliefste schoonmoeder en schoonzusje met haar man. Lekker met mijn favoriete personen genieten van deze avond.

Binnen is het echt prachtig. Onze jas werdt netjes aangenomen en opgehangen. Het is heel groot binnen. Allemaal andere thema’s per zaal. Wij kregen een prachtig plekje in een soort halve kooi met allemaal bloemen boven ons. Echt prachtig! Een heerlijke ronde tafel met ronde bank eromheen, erg gezellig om zo te zitten en doordat we in een soort kooi zaten voelde het ondanks het grote restaurant toch heel privé aan. Dat was dus erg fijn.

We begonnen met gegratineerde oesters en champagne. Op die manier had ik ze nog niet gegeten maar ik vond het enorm lekker!

Mijn schoonmoeder en ik namen het Take us to heaven menu. Dan krijg je vanalles van de kaart en wordt je dus verrast. Op die manier kan je dan ook vanalles proeven en dat maakt het wel extra leuk! Je krijgt meerdere voorgerechtjes, daarna twee hoofdgerechten met friet en drie desserts. Het is echt meer dan genoeg! Zeker een aanrader om dat te nemen zodat je lekker van vanalles kan genieten.

Echt enorm genoten!

Michiel (manlief haha) had gekozen voor een steaktartaar met een gouden macaron van truffel erbovenop. Was erg lekker en zag er natuurlijk ook prachtig uit! Deze steaktartaar had mijn schoonzusje ook gegeten en gedeeld met haar man. Ze namen ook nog kipgyoza erbij en taco’s met Beef en pulled pork.

Michiel ging een heerlijk stuk vlees uitkiezen van de vleeskar. Super leuk om te zien. Hij koos voor een lekker groot stuk tomahawk van 500 gram daarbij huisgemaakte friet idonesian style.

We sloten af met een cocktail en desserts. Mijn schoonmoeder en ik kregen drie soorten desserts. Zag er ook allemaal weer prachtig uit! De mannen namen een ouderwetse dame blanche en mijn schoonzusje nam sorbet miss jones, die laatste had een te sterke koffiesmaak dus die at Michiel later nog op haha.

We hadden een geweldige avond gehad, het was heel gezellig. Savonds ging de muziek wel iets te hard maar het is een prachtige tent met geweldig eten. Onze gastvrouw van de avond was ook een topper. Hield alles goed in de gaten en bediening was top.

Zeker een aanrader om heen te gaan. Het is niet goedkoop maar wel een hele leuke ervaring.

Wij komen vast nog eens terug!

Aantal sterren die we geven: ☆☆☆☆

Liefs,

Sweet & Spicy

“Some call it chaos, we call it Family!”

Sweet & Spicy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.