Pasta met truffel.

Jeetje mensen wat is die maand Augustus weer voorbij gevlogen. Een hele hete maar leuke maand was het. Voor de meeste zijn de vakanties nu voorbij en zijn weer aan het normale leven begonnen. Gelukkig moeten wij nog maar drie daagjes werken en dan nog lekker drie weken vakantie. Helaas niet meer naar Italië, we zouden hier een kleine rondreis door Puglia gaan maken. Maar ja nu gaan we lekker in Nederland vertoeven. Ons landje is namelijk ook heel erg mooi! Om toch een beetje het Italiaanse gevoel te krijgen heb ik voor jullie een heerlijk pasta recept met truffel. Wij zijn hier dol op bijna alles met truffel! Deze pasta is dan ook heerlijk.

Het recept volgt hieronder.



Benodigheden pasta:

  • Verse pasta naar keuze (Ik koos voor tagliatelli)
  • Paddenstoelen mix
  • Kippendij stukjes
  • Verse spinazie
  • Peper en Zout
  • Knoflook (geperst uit potje)

Benodigheden truffelsaus:

  • Truffeltapenade
  • 150 g Boter

Bereiding:

  1. Kook de pasta zoals op de verpakking gemeld.
  2. Bak ondertussen de kippendij stukjes met wat peper & zout en een tl knoflook.
  3. Snijd de paddenstoelen in grove stukken. Voeg deze bij de kippendij stukjes en bak mee.
  4. Doe de spinazie bij de kip in de pan en bak ook mee.
  5. Maak ondertussen de truffelsaus. Doe de boter in een steelpannentje laat smelten en doe hier de truffeltapenade bij. Voeg naar smaak wat peper toe.
  6. Voeg de saus toe aan het kipmengsel en roer goed door.
  7. Giet de pasta af en meng dit door de saus.
  8. Schep op een bord en top af met nog wat geraspte kaas.
  9. Eet smakelijk!

Wij horen graag of je dit gerecht lekker vond als je het zelf gemaakt hebt.

Liefs, Sweet & Spicy

”Life is a combination of magic and Pasta”

Sweet & spicy