Nieuwe Jumbo City Den Haag

https://www.facebook.com/Jumbocitydenhaag/

Hai Lieve volgers,

Vandaag even helemaal iets anders. Afgelopen zondag ben ik langs geweest bij de nieuwe Jumbo City in Den Haag. Deze locatie is 4 december 2019 geopend. Het is de zevende City van de formule uit Veghel. De Jumbo City in Den Haag zit op de Grote Marktstraat 32. Wat deze Jumbo zo speciaal maakt is dat ze een eigen verskeuken hebben waar alles elke dag vers bereid word, de hele dag door. Ik ging even een kijkje nemen in deze keuken voor jullie.

Ik ontmoette Monica die de leiding heeft in de keuken. Ze vertelde mij alles over haar plekje. Ze combineren elementen van de reguliere Jumbo-winkels en restaurantketen La Place. Op deze manier is er erg veel variatie. Als je binnenkomt kan je al beginnen met een heerlijk bakje koffie of cappuccino etc. Er staat een koffieapparaat waar je een lekker vers bakje kan pakken. Daar begon ik dus ook mee!


Monica liet mij wat heerlijke dingen proeven in het klein wat jullie dus allemaal daar kunnen verkrijgen. Als eerste de heerlijke verse pizza’s. Die zijn echt een aanrader. De bodem komt vers als deeg binnen en ze gaan dan zelf deze pizza’s beleggen en afbakken in de verskeuken. Ik mocht proeven van de pizza kip pesto. Zeker een aanrader want deze was echt heel erg smaakvol en je proeft ook echt dat het vers gemaakt is. Naast de heerlijke pizza’s die ze maken verkopen ze ook enorm lekkere belegde Italiaanse bollen of ciabatta. Daarvoor hebben ze een heerlijke carpaccio met truffelmayonaise, enorm lekker! Of de filet americain met ei en ook truffelmayonaise. Deze twee maken ze echt zelf. Het recept van Jumbo. Heerlijke eiersalade die echt verrassend lekker was. Ook deze maken ze helemaal vers zelf in de keuken op een recept van La Place. Dit geld eigenlijk voor alles behalve de kruidenroomkaas. Ze maken ook nog heerlijke tonijnsalade of dus zalm met de kruidenroomkaas. Allemaal erg lekker! Ook de broodjes komen als deeg binnen, deze moeten ze zelf nog insnijden en afbakken.

Naast deze heerlijke gerechtjes maken ze ook nog verse avondmaaltijden. Dus heb jij een dagje geshopt en denk je ik heb echt geen zin meer om te koken. Dan kan je hier een heerlijke verse maaltijd halen om mee te nemen en thuis op te warmen. Ook genoeg vega keuzes hierin te verkrijgen. Het is echt allemaal heel vers. Ze zorgen ook ervoor dat er niet al te veel afgebakken klaar ligt zodat het niet te lang blijft liggen allemaal. Ook het brood is allemaal vers. Daarnaast kan je ook heerlijke donuts nemen of een quiche. Genoeg keuze! In de winkel zelf is alles verpakt omdat het een soort to go shop is dus op deze manier kan je alles heel makkelijk mee nemen. De verskeuken maakt deze Jumbo wel speciaal vind ik zelf. Mocht je in de buurt zijn zou ik zeker even een kijkje gaan nemen. Het is een hele mooie zaak die naast de verskeuken ook nog genoeg andere keuzes heeft in de winkel zelf.

Ik vond het erg leuk even een kijkje te mogen nemen in jullie keuken. Het is echt een hele mooie zaak geworden. En mocht één van mijn lezers binnenkort hier even naar binnen gaan doe dan Monica van de keuken even de groeten 😉

Dus nogmaals wil je niet graag koken vanavond loop dan hier even binnen en kies een heerlijke verse maaltijd uit voor thuis. Ik kan je garanderen dat je er geen spijt van krijgt en heerlijk zit te genieten met je verse maaltijd op de bank!

Liefs, Spicy


Ik kan water niet in wijn veranderen.

Maar ik kan pizza wel in ontbijt veranderen.

Sweet & Spicy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.