Nieuwe hotspot in Zoetermeer! Lodge at the lake.

https://lodgeatthelake.nl/

Hai lieve volgers!

Wij hebben weer een supergaaf en super hippe hotspot voor jullie ontdekt. Dit hippe nieuwe restaurant zit in Zoetermeer. In het mooie complex van Dekker in Rokkeveen. Wij zijn natuurlijk meteen even een kijkje gaan nemen. En wat een gave inrichting! Helemaal instagram waardig. Mooie kleuren, gezellig, ben er al helemaal weg van! Over het terras al niet gesproken. Wat een gaaf terras. Echt een heerlijke plek om te relaxen met heerlijke drankjes aan het water. Beetje Bohemian uitstraling. Kan niet wachten hier even heerlijk wijntjes te gaan drinken in de zon met vriendinnen!


Nadat we de inrichting tot ons hadden genomen zijn we lekker gaan zitten. Sweet een heerlijk glas Affligem blond en ik natuurlijk een Pinot Grigio. Toen kregen we de kaart. Ook de kaart hier is geweldig. Ik ga zeker nog eens terug komen voor de lunch, want roze pancakes, hallo! Maar ook poke bowls etc. Dus die moeten we nog even gaan proberen. Maar nu kwamen we dineren.

https://lodgeatthelake.nl/

Eigenlijk wilde ik graag beginnen met de shared starter, chef’s choice, maar daar zat iets teveel vis op wat Sweet dus echt niet lekker vind. Dus helaas, die moet ik binnenkort maar met iemand anders gaan uit proberen! ( Je mag je aanmelden hoor bij mij om deze even te gaan proeven). Gelukkig stond er nog veeeel meer lekkers op de kaart. Als voorgerecht hadden we dan ook allebei voor de Picanha truffel gekozen. Zachtgegaard dun gesneden rundvlees met truffel-teriyaki en lente ui. Zeker geen slechte keuze. Echt heel erg lekker! Ik kon deze nog wel een keer bestellen. Heerlijk!


Na dit heerlijke voorgerecht namen we nog een drankje en gingen we voor het hoofgerecht. Sweet koos (als burger liefhebber) natuurlijk voor de Lodge Burger met BBQ-biersaus, bacon,sla,tomaat,onionrings, cheddar, frietjes & runderburger.

Zelf koos ik voor de Chimichurri Bavette met gegrilde groenten, sjalotjus, groenten chips & heerlijke frietjes. We hebben allebei genoten van deze gerechten, echt heel lekker allemaal. Ook de frietjes erbij waren heerlijk! Helaas zat het restaurant echt niet vol genoeg! We zaten er maar met nog drie andere stellen. Het is een grote ruimte dus genoeg plek. Ook is er genoeg afstand tussen de tafels. Alles is goed geregeld vanwege de Corona. Dus ga er lekker heen want ze verdienen een volle zaak, zover die vol mag zijn dan momenteel. Echt de moeite waard!


Na deze heerlijke maaltijd kwam het dessert. Ze kwamen aan met een plank met daarop vier desserts gewoon helemaal klaar gemaakt al. Hieruit konden we kiezen welke we graag wilde, super leuk! Ik koos voor de kaas, Sweet voor de heerlijke chocolademousse met wat fruit erop. Heel erg lekker weer! Alleen miste ik bij de kaas wel een compote van bijvoorbeeld vijgen of wat fruit, noten. Maak daar wat leukers van dan is het compleet. Al waren de kaasjes heerlijk hoor! De chocolademousse van Sweet was ook erg lekker! Ze serveren dagelijks verschillende desserts, je kan het team altijd vragen wat ze als desserts serveren die dag.


Wij hebben een topavond gehad hier! En dit gaat zeker onze spot worden. Ook omdat het om de hoek is van ons huis en ik dus gewoon rollend naar huis kan haha. Maar echt een hele mooie aanwinst. Ik hoop dat ze het nu wat drukker gaan krijgen. Dus ga lekker reserveren bij https://lodgeatthelake.nl/ of ga met mooi weer op het heerlijke grote terras zitten aan het water!

We willen het personeel van Lodge at the Lake bedanken voor de heerlijke avond. De zaak is prachtig geworden. Tot snel!

Liefs Sweet & Spicy


”Wine flies when you are having fun”

Sweet & Spicy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.