Lunchen in een vogelserre

De Bakkerswinkel, dorpsstraat Zoetermeer.

Hai Lieve volgers!

Kennen jullie de Bakkerswinkel al? Nee? Deze verborgen parel zit in de Dorpsstraat in Zoetermeer. Waarom ik het de verborgen parel noem is omdat als je hier de deur opent er een geweldige ruimte achter zit. Eerst kom je binnen in het bakkerswinkeltje met geweldige verse taarten op de toonbank. Het is heel authentiek wat het zo geweldig maakt. Als je hier doorloopt heb je een heel gezellig stuk waar je lekker kan zitten om te lunchen. Maar als je nog verder loopt naar achteren beland je in de geweldige serre, de zijkant van de serre daar is een vogel voliere van gemaakt zodat je letterlijk tussen de vogeltjes kan lunchen. Echt een geweldige plek. Zomers kan je zelfs nog verder door lopen naar de heerlijke tuin. Het is een unieke plek die ook erg rustgevend is. Wij zitten hier erg graag.

De Bakkerswinkel aan de Dorpsstraat in Zoetermeer is de eerste Bakkerswinkel die oprichter Piet Hekker in 1981 opende. Wat ook nog erg leuk is is dat alle producten die je in de lunchroom eet ook gewoon kan kopen aan de toonbank! Zo kan je naast zoete en hartige taarten ook verschillende zoete scones meenemen, inclusief eigengemaakte jam en clotted cream. Hoe leuk is dat!

De serre

Vandaag was ik (Spicy) even lekker in mijn uppie hier aan het lunchen. Vind het zelf altijd erg fijn hier even lekker genieten van een heerlijk broodje omringd door de leuke vogeltjes. Ik bestelde een lekkere verse muntthee en als lunch nam ik twee mini broodjes met geitenkaas, appel en stroop. Hierbij werd ook een lekkere salade geserveerd. De broodjes waren heel erg smaakvol en na mijn lunch nam ik nog een cappuccino. Naast verschillende lunches kun je hier ook lekker ontbijten of wat dacht je van een heerlijke high tea? Dat is hier allemaal mogelijk.

Als je deze parel nog niet kent ga er dan zeker een keer naar binnen, het zal je verassen.

Mini broodjes geitenkaas

Loop dus deze bakkerswinkel niet zomaar voorbij. Wil je een dus op een unieke locatie even lekker lunchen dan ben je hier aan het juiste adres.

Graag wil ik het personeel van de Bakkerswinkel bedanken voor de fijne lunch. Jullie mogen zeker trots zijn op deze prachtige locatie. Ga zeker zo door, jullie zijn uniek en daar houden wij van!

Lees meer over de geschiedenis van deze unieke locatie op de website van de Bakkerswinkel

http://www.debakkerswinkel.nl/zoetermeer

Liefs, Sweet & Spicy

Lunch hour is the best hour of the day

Sweet & Spicy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.