Lunchen bij Daan

Hai lieve volgers,

Wij waren vanmiddag bij Daan. Een hele leuke lunchroom in het stadshart van Zoetermeer. Ze zitten in de passage. Super leuk ingericht, echt helemaal girly en veel instagram waardige plekjes. Daar houden we van natuurlijk! Daarnaast hebben ze de prijs leukste restaurant van 2019 gewonnen dus dat is dan wel even een bezoekje waard!

Wij mochten de lunch voor jullie komen testen. Ik had dit keer fotograaf Tom mee genomen van TDR Photography die vandaag alles even professioneel op de foto kwam zetten. Wij kregen een heerlijke Luxe lunch van Daan geserveerd. Een prachtige etagère met oven warme broodjes, croissant met diverse vleeswaren, kaas, zalm, roerei, boter en zoetigheden. Daarbij krijg je drie drankjes zoals koffie of thee, jus d’orange, glas melk of karnemelk. Erg smakelijk allemaal!

https://www.tdrphotography.nl/

Bij onze lunch mochten we ook nog twee speciale koffies proberen. We kregen een heerlijke ijskoffie, 1 met chocolade en 1 met caramel. Allebij heel erg lekker! Naast deze standaard ijskoffie’s heeft Daan ook elke maand een unieke koffie. December had ze bijvoorbeeld een witte chocolade koffie en deze was ook nog eens blauw! Helaas is de maand december bijna afgelopen dus komt er binnenkort weer een nieuwe speciale koffie van de maand aan!

https://www.tdrphotography.nl/

Wij hebben echt een heerlijke middag hier gehad. De broodjes waren echt heel erg lekker. Je kan hier heerlijk zitten. Er zijn zelfs twee kanten waar je kan zitten, ene kant is iets drukker dan de andere kant. Maar allebei erg leuk. De inrichting is geweldig en Daan zelf is ook super. Met veel passie en liefde staat ze in de zaak. Dus wil je even lekker genieten, tot rust komen, boekje lezen met een kopje thee erbij, of instagram foto’s maken. Het kan hier allemaal!

https://www.tdrphotography.nl/
https://www.tdrphotography.nl/

Wij gaan zeker vaker hier terug komen, helemaal mijn style! Ben gek op roze dus ik voel mij hier meteen thuis! Daarnaast moet ik dan eigenlijk ook elke maand even de special koffie gaan testen natuurlijk! Dus ben jij op zoek naar een instagram waardig restaurant die ook nog eens instagram waardige koffie’s heeft en dat niet alleen ook nog eens geweldige freak shakes en heel erg veel soorten thee! Dan moet je zeker hier even een kijkje gaan nemen.

Wij willen Daan en het personeel bedanken voor het geweldige eten en de drankjes, jullie mogen trots zijn op jullie mooie zaak! Tot snel.

https://www.tdrphotography.nl/

Liefs Spicy en de groetjes van Tom (fotograaf)

Foto’s mede mogelijk gemaakt door Tom, TDR Photography

https://www.tdrphotography.nl/

Lunch hour is the best hour of the day

Sweet & Spicy

https://www.bijdaan.net

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.