Kerst chocomel met sneeuwpop

Ik hou zo erg van de December maand. Gezellig al die lichtjes weer overal. Samen zijn. Genieten van lekker eten. Sweet heeft dat niet die is niet zo dol op de kerst haha maar hij moet het ermee doen. Dit jaar (2020) heb ik al lekker vroeg de boom gezet. Ik was echt toe aan wat gezelligheid in deze extra donkere tijd.

En dan heb ik ook heel veel zin in warme chocomel met slagroom, en hoe leuk is het om daar een extra kerst touch aan te geven! Dus heb ik een sneeuwpop gemaakt die lekker even in de warme chocomel kon badderen. Voor de kids is het Olaf natuurlijk! Die zullen dit ook helemaal geweldig vinden. Het is ook nog eens super makkelijk om te maken!

Als je hem gemaakt hebt, stuur je ons dan een foto. Wij delen dat dan op onze socials. #vindenwijleukZo maak je de chocolademelk

Maak de sneeuwpop. Het lichaam maak je van drie marshmallows, de armpjes van zoute stengels (pretzel stokjes) en de knoopjes en het gezicht van een beetje gesmolten chocolade. Dit kun je gemakkelijk aanbrengen met een satéprikker. De neus kun je maken van een langwerpig snoepje. Zelf heb ik een winegum gebruikt.

Giet de chocolademelk (ik gebruik volle chocomel) in je mooiste mok en maak af met slagroom of opgeklopte melk. Dit zorgt voor een stevige ondergrond. Leg de sneeuwpop voorzichtig erbovenop.

Geniet ervan!

Liefs,

Sweet & Spicy

It’s beginning to look a lot like Christmas

Sweet & spicy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *