Heerlijk genieten bij De Hofnar


Hai lieve volgers,

Wij zijn weer ergens gaan eten voor jullie. Dit keer bij De Hofnar in Vlaardingen. Wij gingen samen met mijn tweede moedertje Monique hier eten om de verjaardag van ”Ome Jan” te vieren. Even om jullie het uit te leggen. Ome Jan was als een vader voor mij en is helaas een paar jaar geleden overleden. Om er toch een mooie dag van te maken zijn we dus op zijn verjaardag lekker gaan eten. We gingen dan ook een beetje gerechten uitkiezen waarvan we dachten dat Ome Jan dit ook heel lekker had gevonden.

We kozen dus voor De Hofnar , een gezellig stadscafé waar je heerlijk kan lunchen, dineren of borrelen. Wij gingen nu lekker dineren. Binnen is het erg gezellig, echt een oud café gevoel maar toch met moderne meubilair. We kregen een mooi tafeltje aan het raam. Ze hebben ook een prachtig terras dus zeker de moeite om er lekker in de zomer te gaan zitten want het terras heeft veel zon.

Als voorgerecht namen Monique & Sweet de Carpaccio van Waardse Rund met uitgebakken spekjes, kappertjes, bieslook, rucola, truffelmayonaise en parmezaanse kaas, ik koos voor de steak tartaar met mosterdmayonaise, kappertjes en een kwarteleitje.

De Carpaccio was heel erg lekker, hele goede dikke plakken dus dat was echt een pluspunt. Ook de tartaar is een aanradertje! Heerlijke start van het Diner. Lekker wit wijntje erbij genomen, dat maakt het natuurlijk weer helemaal af.


Voor het hoofdgerecht ging Sweet uiteraard voor de Black Angus Burger van de grill op een brioche met salade, bacon, cheddar kaas, vleestomaat en uiencompote. Monique & ik kozen de Bavette van de Grill met geroosterde groente en chimichurri. Grote kans dat Ome Jan deze ook geweldig lekker had gevonden! De Bavette was heerlijk mals en medium gebakken. Heel erg lekker al had het vlees voor mij wel een klein beetje warmer gemogen. Ook de burger was heel erg smaakvol! De frietjes die erbij werden geserveerd waren heel erg lekker gebakken. Monique kon er zelfs niet vanaf blijven 😉 .

De hoofdgerechten waren dus helemaal geslaagd. Erg van genoten!


Als dessert kozen Sweet & Ik voor de Vegan homemade Bounty Bar met mango sorbetijs. Monique koos voor koffie. Het dessert was heel erg lekker maar mag van ons wel een andere naam krijgen. Want Bounty is er niet echt in terug te vinden. Zelfs geen kokos. Dus als iemand dat verwacht is het wel een tegenvaller. Maar het dessert is enorm lekker dus ik zou als tip mee geven verander even de naam en dan is het een top dessert!


Wij hebben een heerlijke avond hier gehad, heerlijk gegeten. Het personeel ook bedankt voor de mooie avond! Wij komen zeker nog eens terug.

Wil je zelf graag reserveren? Ga dan naar: https://www.dehofnar.nl/

Vlaardingen heeft nog een hoop meer hotspots om te ontdekken dus die gaan wij langzaam allemaal eens voor jullie af. Straks in de zomer kan je daar ook heerlijk op terrasjes vertoeven aan het water. Dus dat gaat helemaal goed komen! Vlaardingen gaat ons vaker tegen komen aankomend jaar.

Heb jij nog hotspot tips voor ons in Vlaardingen, laat het ons zeker even weten!

Liefs,

Sweet & Spicy


I want to grow my own food,

but i can’t find any bacon seeds.

Sweet & Spicy

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.