Fat Phill’s New in Town


Wij hebben een super gaaf nieuw restaurant in Zoetermeer erbij gekregen en wij waren uitgenodigd om deze te gaan testen voor jullie!

Fat phill’s heeft een vestiging geopend in Zoetermeer aan het stadhuisplein nummer 23. Ze staan bekend om hun monsterlijke burgers en loaded fries met vooral heel veel kaas!

Als je binnen komt kan je bestelling plaatsen via een zuil waar je je menu uit kan kiezen en via een scherm kan doorsturen. Hierna ontvang je een pieper die je mee neemt naar je zitplek. Zodra deze afgaat kan je jou bestelling ophalen aan de balie. Het leuke is ook dat je goed mee kan kijken hoe jou bestelling klaar gemaakt wordt want ze maken alles klaar in het midden van de zaak. Super leuk!

Keuken.

Wij kozen de Meaty Madness. Dit is een heerlijke cheeseburger met smoked pastrami, crispy bacon, chicken tenders, mayo en smokey BBQ saus. Daarnaast namen we nog de Philly cheesesteak fries met loaded ribeye steak, jalapenos, geglazuurde uien en gesmolten cheddar. Lord we love melted cheese!!

Als bijgerechtjes namen we nog wat gefrituurde uien ringen en mozzarella sticks.

Het duurde erg lang voordat de bestelling klaar was maar het was het wachten zeker waard.

De burger had enorm veel smaak en was heel erg goed belegd. De kaassaus over de friet en ribeye was heel erg lekker. Licht pittig en lekker veel, en we houden van veel, vooral veel kaas! De mozzarella sticks waren ook erg goed, de kaas was van binnen echt heel goed gesmolten.


We hebben zeker genoten van het eten hier. Het is misschien niet helemaal ons restaurant maar voor de jongeren in Zoetermeer is dit zeker een fijne hotspot met heerlijke fastfood gerechten. Keer wat anders in onze stad dan Mac Donalds en moet zeggen dat dit nog 10x lekkerder is. Dus ga er zeker een keer even lekker snacken en geniet vooral van hun burgers want die zijn echt monsterlijk lekker!


When life throws you a burger

Eat it!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.