Eten onder de 20 euro in Zoetermeer!

Dit kan bijvoorbeeld bij The old Pal

Wij willen ook graag wat aandacht gaan besteden aan restaurants waar je heerlijk kan eten voor weinig omdat hier onder de lezers ook veel behoefte aan is. Bij deze ons eerste restaurant waar je heerlijk kan eten onder de 20 euro, The old Pal!


Hai lieve volgers!

Afgelopen vrijdag avond zijn wij neergestreken bij The old Pal. Wij kregen vaker vragen of we ook wel eens over betaalbare restaurants willen gaan schrijven. Dat vonden wij een heel goed idee. Dit ga je dan ook vaker van ons voorbij zien komen. The old Pal zit in het stadshart. Het is een heel gezellig en sfeervol eetcafé, echt de sfeer van dat oude café van vroeger. Je voelt je meteen thuis. Je kan lekker met vrienden bij elkaar komen, lekker drankjes doen. Veel speciaal bieren te verkrijgen, meer dan 30 soorten. Maar dus ook heerlijk eten! De inrichting vinden wij geweldig. Echt het café gevoel.

https://theoldpal.nl/

Bij The old Pal hebben ze dus altijd een actie menu naast hun standaard menukaart. Drie gangen voor 19,50. Deze is altijd geldig hier. Wij hebben dan ook gekozen voor het actie menu. Erg leuk want je kan uit een hoop hoofdgerechten en desserts kiezen. Als voorgerecht hebben ze The old Pal deelplank. Heel erg lekker en goed gevuld! Op de deelplank ligt scheurbrood met smeersels, maar de meest bijzondere en lekkere was wel de koffiemayo, wij kende dit nog niet en deze was echt heel erg lekker! Dan lagen er nog boerenkaas kroketjes, oesterzwambitterbal,bruschetta, tonijn-tuinkruidenmousse en carpaccio. Een hele gevulde plank dus. Heel erg lekker allemaal. Het brood was ook warm, lekker vers. Dat is altijd een pluspunt voor ons.


Daarna koos Sweet voor de classic black angus burger met gekarameliseerde ui , bacon, kaas, augurk, tomaat en barbequesaus. Hij is nogal fan van burgers en vond deze dan ook enorm lekker! Zelf koos ik voor oma’s stoverij, heerlijk draadjesvlees zoals oma dat vroeger maakte. Deze was ook heel erg smaakvol, lekker mals. Hierbij werden ook frietjes en salade geserveerd.

Als dessert nam Sweet de bitterkoekjes mousse met licor 43 en chocolade. Zelf koos ik voor de zoete aardappelfrietjes met chocoladezout en vanille-dip. Ook deze desserts waren heerlijk. Sweet houd erg van bitterkoekjes, hij miste even de licor 43 maar die zat lekker onderin en gelukkig houd hij erg van 43 dus dat was nog genieten aan het einde van zijn dessert haha. Mijn frietjes waren ook heel erg lekker alleen iets teveel voor mijn kleine maagje dus helaas niet helemaal op gekregen.

Dit allemaal dus voor nog net geen 20 euro. Je gaat hier niet met honger naar buiten kunnen we jullie vertellen. Wij hebben echt genoten hier van al het lekkers, de leuke gezellige sfeer. Fijn personeel! Wij willen dan ook het personeel van The old Pal bedanken voor deze heerlijke avond. De chefkok ook bedankt voor de heerlijke gerechten, ga zo door! Wij komen snel weer eens langs.

Liefs Sweet & Spicy.


Heeft u hier nog nooit gegeten? Reserveer dan snel een plekje en geniet van al het lekkers wat hier te krijgen is.

Food is the ingredient that binds us together

Sweet & Spicy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.