Culinair genieten bij Bo & Ro

Bo & Ro

Hallo lieve volgers,

Hier weer een nieuwe blog voor jullie want wij zijn natuurlijk weer lekker uit eten geweest! Mijn tante en oom kwamen gezellig naar ons vanuit Brabant. Na thuis een drankje te doen met een lekkere borrelplank namen we ze mee naar een restaurant. Ze wisten zelf niet waarheen dus dat maakte het wel extra leuk. Wij kozen dit keer voor Bo & Ro gelegen aan de markt en de grote Dobbe. Prachtige locatie hebben ze aan het water in Zoetermeer. Bij binnenkomst werden netjes onze jassen aangenomen en kregen we een plekje op de eerste verdieping. Voor ons de eerste keer dat wij boven een plekje kregen dus dat was ook wel eens leuk! Wij kozen allemaal voor de rondreis door de kaart inclusief dessert. Dit kan je ook alleen maar doen als de hele tafel mee doet. Zelf nam ik (Spicy) een wijnarrangement erbij. Tja als je het doet moet je het goed doen toch!

De eerste gang was een heerlijke bouillon soep, deze werd aan tafel in het bord geschonken. Erg leuk! Hierbij kreeg ik een heerlijke cava cocktail . Zag er erg mooi uit. Smaakte ook heerlijk. Soepje was beetje pittig maar wel erg smaakvol.

Na dit heerlijke eerste gerechtje werd er een gemarineerde zalm met een krokantje van sesam geserveerd. Daarnaast serveerde ze ook een hotdog op perzisch brood. Allemaal weer heel erg lekker van smaak. Zelf vonden wij alles wel richting koud aan zoals het soepje en de hotdog, dit hadden wij ook gemeld en dat is netjes opgepakt. De eigenaar kwam ook netjes uitleg geven waarom dat is. Dus dat vonden wij erg netjes. Dat het allemaal wat lauw was deed echt niks aan de smaak, want het was allemaal erg lekker. Bij deze gang kreeg ik een italiaanse wijn geserveerd die de verbindende factor was tussen de twee gerechtjes.

Na deze prachtige gerechtjes kregen wij heerlijke in knoflook gebakken tijgergarnalen met chili dressing en balsamico en de beroemde kip in granaatappelsaus met safraanrijst en perzische bessen . Dit heerlijke kip stoofgerecht is natuurlijk erg bekend bij Bo & Ro en blijft dan ook altijd in de rondreis terug komen. Hierbij kreeg ik een heerlijke rode wijn uit Puglia geserveerd, Gran Sasso, wat wij erg leuk vonden omdat wij in September ook naar de streek Puglia op vakantie gaan. Dus kon ik alvast een beetje genieten van de wijn die ik daar kan gaan drinken. De combinatie met het eten was natuurlijk weer voortreffelijk. De gerechten kwamen wel wat snel achter elkaar waardoor ik de wijnen ook wel heel snel moest opdrinken. Dus dat mag van mij iets langzamer een volgende keer. Maar wel weer enorm genoten van de kip en de tijgergarnalen!

Hierna kregen we weer een ronde met heerlijkheden. We kregen een taco met tonijn geserveerd. Hierbij kreeg ik een heerlijke les Grands Bois wijn geserveerd. Ook kregen we een heerlijke risotto van paddenstoelen en huisgemaakte kaas en de gegrilde beef. Dit smaakte ook weer enorm lekker allemaal. Vooral de risotto vonden we heel lekker.

Wij sloten de rondreis door de kaart af met een geweldig grand dessert. Een grote plank met allemaal lekkers die we met elkaar konden delen. Hierbij kreeg ik een heerlijke dessertwijn geserveerd, de Brachetto d’Acqui. Mijn tante nam ook deze dessertwijn erbij. Erg lekker. Het dessert was ook genieten!

Grand Dessert

Wij willen al het personeel van Bo & Ro bedanken voor de heerlijke avond, de prachtige gerechtjes en de mooie wijnen! Jullie hebben een prachtige locatie. Wij hebben genoten.

Bent u hier nog nooit geweest dan moet u er echt eens lekker gaan eten. Wij raden de rondreis door de kaart zeker aan. Laat je lekker verassen door de chef!

Liefs Sweet & Spicy.

Life is short, eat dessert first

Sweet & Spicy

Reserveren? https://bo-ro.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.