Blue Monday? Check deze pink Hotspot!

https://thestreetfoodclub.nl/

Hai lieve volgers!

Vandaag blijkt het de beruchte blue monday te zijn….. Om jullie een beetje op te vrolijken ga ik jullie deze geweldige kleurrijke hotspot laten zien in Utrecht! Dan krijgen jullie meteen zin in de zomer. Want als je hier naar binnen loopt is je blue monday depressie meteen verdwenen. Wij vonden deze vrolijke locatie op de Janskerkhof nummer 9 in Utrecht. Het terras met roze houten picknicktafels trekt meteen je aandacht. Als je binnenkomt heb je een ruimte die helemaal als jungle is ingericht en de andere kant is helemaal roze. Zo gaaf! Wij waren namelijk een dagje in Utrecht met een vriendin erbij. We kozen de roze kant, nouja we….ik heb ze gedwongen haha. De inrichting is geweldig, de stoelbekleding was hetzelfde als het tapijt. Alles combineerde perfect. Heerlijke stoelen waar je niet meer uit wilt. Grote roze lampen. Geweldige accessoires, echt alles erop en eraan. Voor instagrammers echt de place to be!

We namen eerst een lekker drankje. Sweet nam een lekkere koffie, onze vriendin Lysanne nam de yuzuka yuzu limonade. Ik nam een heerlijke I’m Insageable gin cocktail. Deze is natuurlijke roze met aardbeien en bessen smaak. Heel erg lekker! De koffie werd ook geserveerd in een leuk roze kopje, en ja Sweet dronk gewoon netjes uit zijn roze kopje, haha. Bij de koffie zat ook een geluks koekje wat dus ook weer erg leuk was! Op het briefje stond dat het een goede tijd was om aandelen te kopen, nou dat hebben we maar niet gedaan hoor!

Als lunch koos Lysanne voor de Bánh Mi, een klassieke vietnamese baguette met in honing gemarineerde kip, ingelegde komkommer, rettich, thaise basilicum, koriander en sriracha mayo. Sweet nam de American pie by Stifler’s mom, haha. Leuke naam voor de lunch. Dit zijn pannenkoekjes met appel-rozijnencompote, zure room met vanille en kaneel, amandelen, appelstroop en bacon als extra. Zelf nam ik The Korean, dit is een kimchi wafel met koreaans gefrituurde kip en ahornsiroop. Als extra nam ik ook bacon erbij. Het was een flinke lunch, maar dat was ook wel goed vanwege dat we later nog speciaal biertjes gingen drinken (later meer daarover in een aparte blog) dus we hadden een goede bodem! Het was echt allemaal enorm lekker. We gaan zeker nog eens hier heen want er staan nog teveel gerechten op de kaart die we ook nog willen proberen.

Wij hebben echt genoten van dit prachtige, kleurrijke restaurant. Ook van de super lekkere gerechten en het aardige personeel. Het is erg gewild dus je moet altijd maar hopen dat je een plekje kan bemachtigen hier. Wil je met een grotere groep dan kan je vanaf 6 personen reserveren. Het is echt de moeite waard om hier eens heen te gaan als je in Utrecht bent.

Wij willen het personeel van The streetfood club heel erg bedanken voor de hele leuke middag, tot snel!

Liefs Sweet & Spicy

The streetfood club
https://thestreetfoodclub.nl/?lang=nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.