aardappelcurry met aubergine

Aardappelcurry met aubergine.

Het is deze week weer de week zonder vlees. Ook wij doen hieraan mee. Niks beter dan die week beginnen met deze heerlijke vega aardappelcurry.

Wij eten sowieso al een paar keer in de week vega. Helemaal vega gaan wij nooit worden daarvoor zijn wij echt nog te dol op een stukje lekker vlees of vis. Maar wel een goed stukje vlees of vis. Maar we vinden het wel belangrijk er bewust mee om te gaan en daarom eten we wel steeds vaker even vega. Alle beetjes helpen natuurlijk.

De week zonder vlees vind ik dan ook erg belangrijk om aandacht aan te besteden want ik weet zeker dat we mensen kunnen inspireren met heerlijke smaakvolle vega gerechten waardoor ook jullie wat vaker vega zullen gaan eten!

Je zult helemaal weg zijn van deze vega aardappelcurry met aubergine en kokossmaak! Het bevat alles wat je nodig hebt.



Ingrediënten voor 2 porties

  • Aardappels ( 440 g)
  • Aubergine ( 220 g)
  • Kastagne champignons (220 g)
  • uien ( 40 g)
  • Olijfolie ( 2 tl)
  • Groentebouillon ( 260 ml)
  • Kokosmelk ( 180 ml)
  • Currypasta ( naar smaak), Ik gebruikte 1 el
  • Peterselie

Bereiding

  1. Snijd de aardappels, aubergine, champignons en ui in blokjes
  2. Doe de olijfolie in een grote bakpan en bak de aardappels ongeveer 3 minuten.
  3. Doe de rest van de groenten erbij en blus af met de groentebouillon en de kokosmelk.
  4. Voeg de currypasta toe en roer alles goed door. Laat het nog 30 minuten stoven op matig vuur totdat al het vocht is verdampt.
  5. Dien op met de peterselie.

Enjoy!

Lekker simpel en alles in 1 pan, wat wil een mens nog meer!

Liefs, Sweet & Spicy


If a cookie falls on the floor and you pick it up….. that’s a squat, right?

Sweet & Spicy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *